Suʻesuʻega Faʻavaomalo Faʻavaomalo o Paso Pepa

2023 Lipoti ma Maketi Va'aiga Va'aiga mo le 2023 Folasaga Pepa paso ua maua le ta'uta'ua iloga i le lalolagi atoa o se fa'afiafiaga, meafaigaluega fa'aa'oa'oga, ma le fa'amamafa.O lenei lipoti e faʻamoemoe e iloilo le maketi faavaomalo o paso pepa i le afa muamua o le 2023 ma tuʻuina atu faʻamatalaga i le tulaga o maketi o loʻo faʻamoemoeina i le afa lona lua o le tausaga.

Su'esu'ega o Maketi: 2023 Tele ole Maketi ma le Fa'atupulaia.O le maketi pepa paso na molimauina le tuputupu aʻe tumau i le 2023, faʻatasi ai ma le faʻateleina o manaʻoga na matauina i itu eseese.O lenei tuputupu aʻe e mafai ona faʻatatau i mea eseese, e aofia ai le faʻateleina o taimi paganoa tagata faʻatau ona o le faʻamaʻi COVID-19, faʻateleina le fiafia i gaioiga tuusao, ma le faʻateleina o le lauiloa o paso pepa o se filifiliga faʻafiafiaga faaleaiga.

Su'esu'ega Fa'aitulagi Amerika i Matu: Amerika i Matu na tula'i mai o le maketi sili ona tele mo paso pepa i le H1 2023, fa'aosofia e le si'itia o mana'oga i le vaitau o aso malolo.O fa'atau oloa i luga ole laiga sa iai sona sao taua i le fa'amalieina o lenei mana'oga, ma le tele o fa'asologa ma tulaga faigata ua faigofie ona maua.

O Europa na faʻaalia le malosi o maketi, faʻatasi ai ma atunuu e pei o Siamani, Peretania, ma Farani e taʻitaʻia i tulaga o manaʻoga mo paso pepa.O le fa'atupula'ia lelei o aganu'u fiafia i totonu o nei atunu'u, fa'atasi ai ma le toe fa'afouina o ta'aloga laupapa, na saofagā i le fa'ateleina o le fa'aaogaina o paso pepa.

O le itulagi o Asia Pasefika na maua le tuputupu aʻe malosi i le H1 2023, faʻatautaia e maketi e pei o Saina, Iapani, ma Korea i Saute.O le televave o le taulaga, faʻateleina tupe maua, ma le taʻutaʻua o paso ona o gaioiga faʻaleaʻoaʻoga faiʻai na aʻafia ai le tuputupu aʻe o maketi.

Tulaga Autu o Maketi: Seti Paso Matagofie Ua fa'aalia e le au fa'atau le fa'atupula'ia o le fa'atupula'ia o seti pepa paso fa'apitoa ma aoina, fa'aalia ata lavelave, mea e sili ona lelei, ma fa'atapula'a lomiga.O nei seti na fa'afiafiaina i latou e fiafia i le paso o lo'o sailia se fa'ata'ita'iga e sili atu ona lu'itau ma mata'ina.

Fa'aauauina ma le fa'alelei O le mana'oga mo paso pepa fa'alelei na fa'atupula'ia i le H1 2023, fa'atasi ai ma le au gaosi oloa fa'apipi'iina mea fa'atumauina e pei o pepa toe fa'aaogaina ma vaitusi fuala'au.Ua fa'atupula'ia le malamalama o tagata fa'atau i le a'afiaga o le si'osi'omaga o a latou fa'atauga, ma fa'aosofia ai le au gaosi oloa e fa'aaoga faiga lanu meamata.

Galulue fa'atasi ma Pepa Laisene na gaosia paso na molimauina le manuia e ala i le galulue fa'atasi ma pisinisi fa'apitoa ma fa'atonuga laisene.O lenei ta'iala na fa'atosinaina ai le tele o tagata fa'atau, e aofia ai tagata fiafia i ata tifaga, ata TV, ma fa'ailoga iloga, ma fa'atupuina ai le fa'ateleina o fa'atauga o le paso.Fa'aaliga Fa'atauga o Maketi: H2 2023

Fa'aauauina le Tuputupu A'e : O le maketi pepa paso e fa'amoemoe e fa'atumauina lona fa'atuputeleina i le afa lona lua o le 2023. A'o fa'asolosolo malie le fa'ama'i COVID-19, o le mana'oga mo fa'afiafiaga tu'ufa'atasi, e aofia ai paso, o le a tumau malosi.

Innovation in Designs Manufacturers o le a taulaʻi atu i le faʻalauiloaina o mamanu fou ma manatu faʻapitoa paso e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o tagata faʻatau.O le tu'ufa'atasia o mea moni fa'aopoopo (AR) ma elemene feso'ota'i e mafai ona fa'aleleia atili ai le apili o paso pepa.

Growing Online : Fa'atauga luga ole Initaneti fa'avae o le a fa'aauau pea ona faia se sao taua i le tufatufaina atu o paso pepa.O le faʻaogaina o faʻatauga i luga ole laiga, faʻatasi ai ma le tele o filifiliga eseese ma iloiloga a tagata faʻatau, o le a faʻateleina le faʻatupulaia o faʻatauga e-commerce.

Maketi Fa'afou: O le maketi pepa paso o le a o'o i ai le fa'atupulaia tele i maketi fa'atu mai e pei o Initia, Pasila, ma atunu'u Asia i Sautesasae.O le si'itia o tupe maua fa'aaoga, fa'ateleina fa'atau oloa i luga o le initaneti, ma le fa'atupula'ia o le fiafia i fa'afiafiaga o le a saofagā i lenei fa'atupulaia.

Fa'ai'uga: O le afa muamua o le 2023 na molimauina le tuputupu a'e malosi i le maketi fa'ava-o-malo mo paso pepa, fa'aosofia e le suia o mea e fiafia i ai tagata fa'atau, fa'ateleina taimi paganoa, ma le mana'oga mo fa'afiafiaga tu'utele avanoa.O le maketi o loʻo fuafua e faʻaauau pea ona tuputupu aʻe i le H2 2023, faʻatasi ai ma le taulaʻi i mea fou, faʻaauau, faʻatau i luga ole laiga, ma maketi faʻalauiloa.E mana'omia e le au gaosi oloa ma le au fa'atau oloa ona fetuuna'i i nei faiga ina ia fa'atauaina le fa'alauteleina o avanoa i le pisinisi paso pepa.


Taimi meli: Aukuso-21-2023