Shantou CharmerToys and Gifts Co., Ltd. ua na'o le pau lea o le fa'atauina o le paso 3D Qatar Ipu a le Lalolagi.

O le 22nd FIFA World Cup na amata i Qatar i le aso 20 o Novema.Mai le gaosiga, fa'atauga fa'ailoga, mea fa'aleaganu'u i fa'asalalauga, O elemene Saina e tumu i totonu ma fafo o le malae ta'alo.O kamupani Saina o loʻo suʻesuʻeina ma le malosi maketi i fafo i tausaga talu ai nei.Aemaise lava, o Saina faʻavaomalo faʻainisinia atinaʻe ma fesoʻotaʻi vave le tamaoaiga o le lalolagi.Fa'afouga fou ma le gaosiga o le malosi fou o lo'o tu'uina atu i le lalolagi atoa;Le vaega o gaosiga o oloa laiti e pei o Shantou ma Yiwu.O le tu'ufa'atasia o tulaga lelei o le sapalai i totonu o le atunu'u, na latou iloa ai le fa'atauina atu o oloa maualuluga ma tau maualalo o lo'o fiafia i ai tagata fa'atau mai fafo.

paso1
paso2

E tusa ai ma faʻamaumauga e leʻi atoatoa, e oʻo mai i le aso 17 o Novema, e 19 le au lagolago a Saina na auai i le Qatar World Cup."Sports stage, Economic opera", o lenei fua faʻatatau ua lauiloa lautele e le alamanuia.'Tiga Saina' i mea e maua mai i Ta'amilosaga

Na aʻoaʻoina e le tusitala mai le Express e faapea, ona o le tamaoaiga o le Ipu a le Lalolagi, o le tatou Guangdong Shantou Manufacturing ua manuia foi ona ulufale i le Qatar World Cup.Shantou Charmer Toys and Gifts Co., Ltd. o se tasi o 'au na ulufale i le Qatar World Cup meataalo ma meaalofa fa'atau vaega."O la matou kamupani e faʻapitoa i le gaosiga o paso eseese mo le tele o tausaga, oa matou oloa e faʻatau atu i le lalolagi atoa, o le tulaga lelei o oloa o loʻo sili ona popole i ai le faʻatau atu, o masini gaosiga faʻapolofesa a le kamupani, o laina gaosiga e sili ona taʻutaʻua i le lomitusi pepa na faʻauluina a Shantou. O a matou oloa e sili ona malosi i soʻo se tulaga o le tau, o le lelei o le agaga oa matou oloa, faʻafeiloaʻi soʻo se tagata asiasi mai e fiafia ia matou oloa, matou te aʻoaʻoina mai le tasi i le isi. Matou te mulimulitaʻia le faiga faʻavae fefaʻatauaʻiga "One Belt, One Road" e le malo o Saina, ma tuuina atu oloa aupito sili ona lelei ma auaunaga aupito sili ona lelei e auina atu i fafo e fa’aleaogaina ai le atina’eina o le tamaoaiga o le atunu’u.” Na fa’ailoa e Mr. Lin Peiqun, le ta’ita’ifono o le Wise Creation Company i le au tusitala.

paso3

O le siosiomaga o fefaʻatauaʻiga i fafo o loʻo faʻamafanafanaina ina ua maeʻa le papatisoga o le faʻamaʻi, ma o loʻo sauni foi le gaosiga o Saina pe a maeʻa le Spring Festival.


Taimi meli: Mati-07-2023